2017 m. birželio 13 d., antradienis

Pirmą kartą organizuojamas pankroko festivalis „Vilniaus gatvių vasara“

Pačiame viduržiemyje Vilniuje vyko jau 9-ąjį gatvės kultūrai ir muzikai skirtas festivalis „Vilniaus gatvės“, o šį savaitgalį Vilniaus gatvių grindinį pakeis užmiesčio žolė. Vyks pirmasis open air festivalis „Vilniaus gatvių vasara“ arba skambiau – jubiliejinis, 10-asis „Vilniaus gatvių“ festivalis gamtoje.

„All Day Long“ - I Wish You Were Not My Dream”

Festivalis “Vilniaus gatvės” pirmą kartą surengtas 2005-aisiais. Tai - ilgiausiai gyvuojantis pankroko festivalis ne tik Lietuvoje, bet ir Rytų Europoje. Renginio idėja gimė siekiant suburti geriausias Vilniaus oi!, ska, punk stilių grupes ir apjungti gatvės kultūras palaikančias vertybes po vienu stogu. Nors iniciatyva atsirado pankroko scenoje, organizatoriai kviečia prisijungti visų gatvės subkultūrų atstovus, kurių dėka Vilniaus gatvės yra gyvos ir spalvingos.

Toro Bravo” – “Vilniaus gatvės”


Šiemet festivalio organizatoriai, leidybinės kompanija “PASIDARYK PATS records” bei Vilniaus alternatyvinės muzikos klubas “nArauti”, pirmą kartą kviečia palikti miestą ir Rakonyse patirti “Vilniaus gatvių vasarą”: “Kerzus į šalį, pliažankes per petį. Susistinkam vasarą kartu pabūti gamtoje. Su muzika, futbolu ir bokso turnyru. Geras laikas laukia visų, kuriem dar reikia tikro bendravimo, tikrų vertybių ir idėjų šiame hipsteriškame blizgučių pasaulyje. Tiesos ieškosime ne interneto platybėse, o kartu gyvai!”

Tavo Tėvas” - “Broliai”


Renginyje pasirodys pankrokeriai “Bachor” iš Lenkijos, “All Day Long” ir “PND” iš Latvijos, “Mister X” iš Baltarusijos, “Suicide Hotline” iš Kaliningrado, vietiniai “Toro Bravo”, “IPX”, “Šizofrenija”, taip pat – “Motorhead” tribute grupė “Motörizer”, hiphoperiai “Tavo Tėvas” bei penketas dydžėjų.

Be muzikos vyks futbolo ir kovų turnyras bei kitos pramogos.

Internete: Facebook” renginys: Išankstiniai bilietai PAYSERA:

Paieška