2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

naujas piktojo meškino albumas



vakar officialiai pasirodė naujas SIBERIAN MEAT GRINDER albumas "Metal bear stomp" kuri galite rasti: 
arba parsisiusti čia
Taip pat albumas išejo CD ir LP formatu kuri išleido Destiny records, kuriuos galite užsisakyti per Core Tex records shop'a. Albuma sudaro dvylika greitų, piktų energija plustančių kurinių.
Albumo apipavidalinimas: Sean Taggart.


Kam neteko girdėti apie ši nuostabu kolektyvą, tai SMG grupė iš Rusijos, grojanti adrenalinu krauta crossover thrash persmelkta repu, bei power metal, black metal, stoner rock priemaišomis. Grupės pradžia datuojama 2010 metais. Susikurė ji iš muzikantu grojusiu tuo metu What We Feel, Razor Bois ir Moscow Death Brigade grupėse. Iki šio albumo grupė buvo išleidus du albumus tai:

 "Hail To The Tsar" (2012)

"Versus The World" (2013)

SMG tekstai, vaizdo įrašai ir grafiti menas rodo tvirtą grupės ryšį su gatvės kultūros pasauliu, grafiti, riedlentemis ir BMX dviračiais. 

Nelieka nepastebetas ir grupės talismanas Meškinas karalių kuris kaip grupė teigia: 
"yra Sibiro pragaro valdovas, metalo karių ir headbangeriu vedlys".
Grupė garsėja savo energingais pasirodymais, bei sprogstančia energija ant scenos. Teko girdėt gandus, netgi kelis kartus, kad grupė turėjo pasirodyt pagrindiniam vilniaus rusije, bet deja tai ir liko tik gandai. O kolkas belieka tik žiurėti live video ir tikėtis, kad sekančiam grupės ture bus įtrauktas ir Vilnius.

Paieška