2018 m. spalio 19 d., penktadienis

PP 075 G​​.​​A​​.​​S. Drummers / Hellbent Split EP

Pagaliau mus pasiekė naujas mūsų bendra leidinys, kartu su "Pink Lemonade Records", 3 Nines Compact Cassettes ir "Angry & Hungry Records". Tai dviejų mūsų krašte ne žinomų grupių G​​.​​A​​.​​S. Drummers / Hellbent split'as. Splitas išleistas 7'inch plokštele bei kasetės formatu, limituotu tiražu.

Grupė Hellbent tai ketvertas iš Toronto, Kanados grojantis paprasta tikru tikriausia hardcore punk, pagal visas šio stiliaus tradicijas. Apie grupę internete beveik nėra informacijos, bet užtat daug visokios audio bei video medžiagos. Kad ir paskutinis jų video dainai "Vagabond".

Hellbent iki šiol nera išleidus nei vieno pilnaverčio albumo. Bet užtat kas met reguleriai išleidžia trijų, keturių kurinių EP'akus. Bei vieną kitą video, su visa jų kūryba galite susipažinti grupės bandcamp puslapyje.



Kitas kolektyvas G.A.S. Drummers yra iš Andaluzijos. Grupė pradėjo groti dar 1998 ir šiais metais mini savo dvidešimtmetį. Nors per savo įlgą grojimo istorija grupės stilius gerokai pakito. Bet šiam splitui jie ištraukė dar 2006 metais darytą ir niekur neskelbtą įrašą. Tai septyni kūriniai kurie sutilpo į penkes minutes, taip tik penkes minutes.


Dabar dėja grupė gerokai suminkštėjus ir išpopulerėjus, europoje koncertuoja didžiuosiose festivaliuose kartu su tokiom grupėm kaip NOFX, Rancid o Kanadoi tūruoja kartu Propagandhi, bet man jie patinka netgi dar labiau....


taip kad jei nori turėti šitą splitą septiniukės arba kasetės pavidalu susisiek su mumis, žiurėk mūsų bandcamp puslapyje arba mūsų Discogs turguje, o gal netgi Ragainė'ja ir Muzikume.


Paieška